Sponsoring

CubIC Solutions is ook op andere vlakken maatschappelijk betrokken. Zo sponsort zij o.a. de lokale voetbalvereniging De Legmeervogels én Turnvereniging United Amstelveen in Amstelveen. 

Zomerkamp op Texel met United Amstelveen

Trainsters bedankt voor een fantastisch turnseizoen!

Afsluiting turnseizoen 2021-2022

Als Voorzitter van de Sponsorcommissie maar ook als moeder die vaak langs de lijn staat als onze dochter aan het Turnen zijn.... Heel trots op de prestaties van 3 teams van Turnvereniging United Amstelveen.

Eén gouden medaille en twee zilveren medailles 'in the pocket'.

Bedankt Amstelveens Nieuwblad onderdeel van BDUmedia voor de online publicatie!

www.amstelveensnieuwsblad.nl/sport/atletiek/805295/driemaal-is-scheepsrecht-bij-turnvereniging-united-amstelveen

#Turnvereniging #Amstelveen #Kampioen

Afsluiting turnseizoen 2021-2022 

Dit is natuurlijk de beste afsluiting van het Turnseizoen die onze turnsters vanTurnvereniging United Amstelveen zich maar konden wensen. Samen met de TrainstersMadelief Voorbij,Madelon de Koning,Maud Sanders en Nicole Tabak een Italiaans ijsje gegeten bijIJssalon Da Vinci Amstelveen in Amstelveen. Bedankt lieve dames! Wij zijn heel erg blij met onze Trainsters en hebben zin in het aankomende Turnseizoen.www.united-amstelveen.nl#afsluiting#turnseizoen#unitedamstelveen#ijssalondavinci

Wil je ook Sponsor worden van de fantastische Turnvereniging United Amstelveen? Neem dan direct contact met mij op en vraag naar de sponsorpakketten!