CUBIC's EXCLUSIEF

Exclusieve vorm van dienstverlening

Deze Exclusieve vorm met een persoonlijke begeleiding is alleen voor ICT-managers, ICT-directeuren, en CIO's van gemeenten die ECHT willen investeren in grote besparingen op ICT kosten én 100% hogere kwaliteit en zich daar ook voor willen inzetten.

"ALS JE ECHT SAMEN WERKT MET JE ICT LEVERANCIER, KUN JE DOORONTWIKKELEN EN INNOVEREN"

"ALS JE ECHT SAMEN WERKT MET JE ICT LEVERANCIER, KUN JE DOORONTWIKKELEN EN INNOVEREN"

Veel managers, directeuren en wethouders bij gemeenten worden door de waan van de dag geleefd. Ze hebben weinig tijd om meerdere jaren vooruit te kijken. Gevolg weinig innovatie. Door echt met je ICT leverancier samen te werken, kun je doorontwikkelen én verhoog je de kwaliteit. Resultaat: tevreden burgers/inwoners (klanten). Welke gemeente wil dat nu niet?

DIGITALE ONTWIKKELINGEN

De wereld verandert, verandert jouw gemeente mee? Door de komst van de nieuwe digitale ontwikkelingen zoals, smartphone, Cloud diensten, Big Data, Informatiebeveiliging etc. heeft dit impact op de dienstverlening van jouw gemeente. Welke digitale ontwikkelingen spelen er binnen jouw gemeente en welke afspraken heb jij reeds vastgelegd?

Stel dat jouw gemeente een SAAS dienst heeft afgenomen en de dienstverlening stopt of jouw ICT-leverancier gaat failliet. De bedrijfscontinuïteit loopt dan gevaar. Wat heeft jouw gemeente geregeld? Het is zaak om continuïteit en risicomanagement te regelen.

Stijg honderd procent in kwaliteit

Veel ICT-managers, ICT-directeuren, CIO's en wethouders met ICT in hun portefeuille binnen gemeenten laten geld liggen. Ze geven vaak miljoenen aan ICT uit, maar bereiken niet de besparingen op ICT kosten en de stijging in kwaliteit die ze echt willen bereiken. Ze werken met verouderde contracten, lopen vast in de bedrijfsvoering en onderhandelen niet echt met ICT leveranciers. Ze hebben te maken met overvolle agenda's en worden door de waan van de dag geleefd.

Met als gevolg ICT-managers en hun medewerkers die uitgeput en gefrustreerd raken waardoor privé en werk totaal uit balans is.

Maar dit hoeft niet zo te zijn en kan ook anders. CubIC's Exclusief is erop gericht om je hierbij persoonlijk te begeleiden. Het helpt je om grote besparingen op ICT kosten te realiseren én waar nog meer besparingen liggen. De kwaliteit binnen de gemeente met honderd procent te verhogen. Dit schept ruimte, rust en plezier binnen de afdeling en de gemeente. Er is meer financiële ruimte voor doorontwikkeling en innovatie waardoor ICT-managers en medewerkers meer plezier in hun werk krijgen.

Over CubIC Solutions - Natascha van Stuijvenberg

CubIC Solutions is opgericht door Natascha van Stuijvenberg. Natascha is één van de bekendste experts op het gebied van ICT Contracten en samenwerking met ICT-leveranciers binnen de Nederlandse overheid. Met ruim 25 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven, de Rijksoverheid als bij gemeenten heeft zij aanzienlijke besparingen op ICT kosten gerealiseerd én de kwaliteit met 100% verhoogd.

"Altijd met positief resultaat en tevreden klanten".

KPMG

Strategic Sourcing- & Contract Manager ICT

"I know Natascha as an experienced Procurement Professional with a great knowledge of ICT. She tries toe find the best solution and result in a complex environment such as KPMG. Hope to do more projects with Natascha."

Eric van den Broek (CIO KPMG NL)

Investering CubIC's Exclusief bespaart tijd en geld

Direct aan de slag met CubIC'S Exclusief bespaart je tijd en geld.

De tijd, geld en de energie die je nu al kwijt bent aan eindeloze discussies met jouw ICT-leverancier, hoge kosten en verminderde kwaliteit van dienstverlening doet je zeker nu besluiten om de stap te nemen.

Deze Exclusieve vorm met een persoonlijke begeleiding is alleen voor ICT-managers, ICT-directeuren en CIO's van gemeenten die Echt willen investeren in grote besparingen op ICT kosten én 100% hogere kwaliteit en zich daar voor willen inzetten.

BESCHIKBAARHEID

CubIC's Exclusief is een Exclusieve en persoonlijke vorm van dienstverlening. Wij houden rekening met uw agenda, maar het kan voorkomen dat we vol zitten. Wij raden u aan snel aan te melden.

NEEM DE STAP NAAR